Pagina se încarcă

Noutăți

Proiectul de lege aprobat de Parlament presupune modificarea Legii deșeurilor. Mai exact, a articolului articolului 17, care în prezent interzice arderea acestora.

06 August 2019 | Dondușeni

În oraşul Donduşeni au demarat lucrările de construcție a stației de pompare a apei în cadrul unui proiect de modernizare a serviciilor de alimentare cu apă. Ca urmare a realizării acestuia, peste șapte mii de localnici vor avea acces la apă potabilă de calitate, transmite MOLDPRES.

22 Iulie 2019 | Cahul

Reprezentanții companiei internaționale de proiectare "Fichtner Water & Transportation" au efectuat astăzi, 22 iulie 2019, o vizită de lucru la Agenția de Dezvoltare Regională (ADR) Sud.

22 Iulie 2019 | Chișinău

Primarul general interimar, Adrian Talmaci, a efectuat  miercuri, 17 iulie a.c., o vizită de lucru în localitatea Țânțăreni, Anenii Noi, unde este amenajat poligonul de deșeuri al municipiului Chișinău. Edilul capitalei alături de consilieri municipali, deputați în Parlament și reprezentanți ai Î.M.

03 Iulie 2019 | Edineț

Problema serviciilor de transport a ajuns în atenția administrației locale din municipiul Edineț. Inițiativa pentru desfășurarea dezbaterii publice a fost luată de organizația locală AO Oamenii pentru Oameni, cu sprijinul HelpAge.

În Moldova sunt înregistrate câteva mii de organizații ale societății civile. Cu toate astea, trei pătrimi din cetățeni continuă să nu participe în viața satelor și orașelor.

17 Iunie 2019 | Rezina

Câţiva cititori din Rezina au sesizat redacţia privind activitatea transportatorilor de pasageri ce activează din oraşul Rezina, şi serviciile cărora, în opinia dumnealor, lasă de dorit.

11 Iunie 2019 | Edineț

Locuitorii orașului Bălți plătesc cel mai puțin, comparativ cu cei din nordul republicii, pentru serviciile de alimentare cu apă și de canalizare, tariful fiind aproape 15 lei pentru un metru cub de apă.

30 Mai 2019 | Ungheni

Ungheniul este cel mai performant oraș din Republica Moldova în ceea ce privește alimentarea cu apă potabilă, însă nu dispune de canalizare suficientă.

29 Mai 2019 | Chișinău

Primăria municipiului Chișinău informează că Regia locativ-comunală și amenajare a achiziţionat recent 10 tractoare, dotate cu remorcă, lamă, perie și sărăriță, în valoare de 6 mil. lei.