Pagina se încarcă

Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și canalizare la Drochia

02 Mai 2019
|

Membrii Comitetului director local al proiectului „Îmbunătățirea serviciilor de alimentare cu apă și sanitație în orașul Drochia” s-au întrunit în cadrul unei noi ședințe, organizată în incinta Primăriei orașului Drochia.

La ședință a fost prezentat raportul de monitorizare a proiectului pentru perioada ianuarie-martie a.c. și au fost prezentate activitățile din planul de implementare actualizat pentru perioada următoare.

Membrii CDL au mai discutat despre reexaminarea şi recalcularea sumelor pentru conectările individuale la rețelele de aprovizionare cu apă și canalizare și despre identificarea surselor pentru colectarea contribuţiei locale. La rândul lor, reprezentanții ADR Nord au prezentat informații cu privire la problemele, riscurile și soluțiile privind statutul curent al procesului de elaborare a documentaţiei de execuţie pentru reabilitarea şi extinderea rețelelor de alimentare cu apă.

În cadrul rundei de dezbateri, membrii CDL au apreciat procesul de implementare a activităţilor şi a rezultatelor atinse; analiza problemelor şi riscurilor; propuneri pentru remedierea provocărilor şi riscurilor; repartizarea responsabilităţilor.

Ştiri recente

07 Octombrie 2020 | Ungheni

A fost dat startul unui nou proiect ambițios la Ungheni, gr

07 Octombrie 2020 | Ungheni

A fost dat startul unui nou proiect ambițios la Ungheni, gr